Erotu eduksesi

Joutsenmerkin avulla on helppo rakentaa mielikuvaa yrityksestä. Joutsenmerkin tunnistaa lähes yhdeksän kymmenestä suomalaisesta ja se on yksi Suomen arvostetuimmista brändeistä. Voit hyödyntää Joutsenmerkkiä markkinoinnissa, mainonnassa ja viestinnässä lukuisin eri tavoin.

Kasvata markkinaosuutta

Miten saada lisämyyntiä, uusia asiakkaita ja asiakasuskollisuutta? Joutsenmerkki auttaa erottumaan massasta ja löytämään uusia asiakkaita. Se avaa ovia myös skandinaavisille vientimarkkinoille.

Kehitä liiketoimintaa

Joutsenmerkin hankkiminen on yritykselle liiketoiminnan prosessi, joka kehittää tuotesuunnittelu, tuotantoa, johtamista ja markkinointia. Haluatko parantaa näitä kaikkia?

Säästä kustannuksia

Haluatko

  • vähentää yrityksesi energian ja veden kulutuksesta aiheutuvia kustannuksia?
  • vähentää jätekustannuksia?
  • järkeistää hankintoja ja säästää?

Joutsenmerkin avulla onnistut!

Käyttäjät ovat tyytyväisiä

Mitä hyötyä yritykset ovat saaneet Joutsenmerkistä? Katso alla oleva video sekä tutustu kuukauden tuotteisiin ja luvanhaltijoiden esittelyihin.

Lataa tutkimustuloksia Joutsenmerkin hyödyistä
Joutsenmerkkiä käyttävät yritykset ovat hyvin tyytyväisiä merkkiin. Ota selvää mitä Joutsenmerkkiä käyttävät yritykset ajattelevat ja lataa lisämateriaalia alla olevasta linkistä. Lisämateriaaliin on koostettu asiakastyytyväisyystutkimuksen tuloksia, Joutsenmerkkiä käyttävien yritysten referenssejä, sekä kuluttajatutkimusten tuloksia.

Lataa tästä tutkimustuloksia Joutsenmerkistä