Tutkittua tietoa

Tutkittua tietoa

Joutsenmerkki on tunnettu ja arvostettu merkki, jota yritykset, julkiset hankkijat ja kuluttajat haluavat. Joutsenmerkki on myös uskottava tapa viestiä ympäristövastuullisuudesta.

97 prosenttia suomalaisista ja pohjoismaisista kuluttajista tunnistaa Joutsenmerkin. Merkki on myös erittäin arvostettu: vuonna 2023 Joutsenmerkki oli Taloustutkimuksen Brändien arvostus -tutkimuksessa 8. sijalla yli 600 brändin joukosta. Merkki on sijoittunut tutkimuksen kärkikymmenikköön useina vuosina peräkkäin.

Joutsenmerkin asiakkaat ovat todella tyytyväisiä merkkiin: niin hakuprosessiin kuin hyötyyn liiketoiminnalle. Ympäristömerkintä Suomen asiakaskokemustutkimuksissa yli 80 prosenttia Joutsenmerkin suomalaisista luvanhaltijoista kertovat olevansa tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä merkkiin.

Tutkimustuloksia Joutsenmerkistä

Olemme koostaneet tiiviin tietopaketin, joka sisältää mm. erilaisia tutkimustuloksia Joutsenmerkistä. Lataa opas ja lue lisää, mitä hyötyä Joutsenmerkki tarjoaa. Latauslinkki avautuu tälle sivulle täytettyäsi lomakkeen.

Nimi(Pakollinen)
Tietosuoja(Pakollinen)
Uutiskirje
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.