Siirry sisältöön

Iskun huonekaluille Joutsenmerkki

Isku on saanut Joutsenmerkin neljälle tuotteelleen: kahdelle Tendo-toimistokaapille, Lightness-asiakastuoleille, Matrix I-työpöydälle sekä Kivikko-istuimelle.

Webinaari Joutsenmerkki rakentamisessa pe 24.11.2017 klo 9.30

Joutsenmerkitty rakentaminen yleistyy Suomessa kovaa vauhtia. Tule mukaan kuulemaan Joutsenmerkityn rakentamisen tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä. Webinaarissa kuulet, mitä Joutsenmerkitty rakentaminen käytännössä tarkoittaa, mitä hyötyjä sillä…

Lapsiperhe & kemikaalit -chatit kutsuvat keskustelemaan

Pikkulapsiperheen arjessa sukkuloidaan monenlaisten asioiden parissa – eteen tulee uusia tilanteita ja monia kysymyksiä. Lasten myötä esimerkiksi kemikaalisirkus kotona voi ruveta arveluttamaan. Chatit kutsuvat nyt keskustelemaan kemikaaliasioista.

Ympäristömerkitty rakentaminen kasvussa –  laatuongelmat kuriin

Kaksi vuotta sitten Suomessa ei ollut yhtään Joutsenmerkittyä taloa tai päiväkotia. Nyt on ja lisää rakennetaan kiihtyvällä vauhdilla. Joutsenmerkki julkistaa loppuvuodesta myös kriteerit korjausrakentamiselle. Tavoitteena on laadukas uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen.

Joutsenmerkki edelleen Suomen 5. arvostetuin brändi

Joutsenmerkki on edellisen vuoden tapaan Suomen 5. arvostetuin brändi 958 brändin joukosta. Varsinkin naiset ja nuoret arvostavat Joutsenmerkkiä. Kuluttajat ovat myös valmiita suosittelemaan Joutsenmerkki-tuotteita muille.

Selvitys: Joutsenmerkki edistämään kiertotaloutta

Joutsenmerkkiä voitaisiin kehittää edelleen kiertotaloutta edistäväksi niin, että kriteeristöä kehitettäisiin uudelleenvalmistetuille tuotteille ja ympäristöystävällisille jakamistalouden palveluille. Myös tuotteiden päivitettävyydelle, monikäyttöisyydelle ja muunneltavuudelle voitaisiin asettaa vaatimuksia. Tämä käy ilmi Suomen ympäristökeskuksen tuoreesta selvityksestä ”Circular Economy and the Nordic Swan Ecolabel”.