Siirry sisältöön

Vastuullisuus lisääntyy sijoitusmarkkinoilla

Millainen on vastuullinen sijoitusrahasto? Pitkän työn tuloksena määrittely on nyt tehty pohjoismaisesti, ja tällaiselle rahastolle voi hakea pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä.

Joutsenmerkki hakee talon rakentamisen asiantuntijaa

Haluatko työskennellä Suomen tunnetuimman ympäristömerkin parissa? Pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki hakee talon rakentamisen asiantuntijaa tuntityöhön Helsingin Kamppiin vahvistamaan sertifiointitiimiä.

Uudet nettisivut avautuivat

Joutsenmerkki on avannut uudet nettisivut. Uudistuksella halutaan palvella käyttäjiä entistä paremmin. Nettisivujen suunnittelun lähtökohtana ovat olleet käytettävyys, esteettisyys ja mitattavuus.

Allergiaviikko käynnistyi: Pese uusi vaate ennen käyttöä

Allergia- ja astmaliiton jokakeväinen Allergiaviikko keskittyy tänä vuonna tekstiilikemikaaleihin. Joutsenmerkin asiantuntija Terhi Uusitalo neuvoo pesemään vaatteet ennen käyttöä, etteivät mahdolliset haitalliset aineet päädy iholle.

15 syytä ostaa Joutsenmerkitty siivous

Joutsenmerkitty tuote tai palvelu on ympäristön kannalta hyvä valinta. Tämä on Joutsenmerkin lupaus. Tämän lisäksi Joutsenmerkille tärkeitä ovat mm. laatu, toimivuus ja terveys. Lue 15 syytä miksi kannattaa ostaa Joutsenmerkitty siivouspalvelu.