Siirry sisältöön

Hilton Helsinki Strandille Joutsenmerkki

Hilton Helsinki Strand sai Joutsenmerkin, joka kertoo, että hotelli täyttää tiukat ympäristövaatimukset. Henkilökunta on erittäin sitoutunut ympäristötyöhön.

Uudistettu Scandic Vaasa avaa ovensa Joutsenmerkittynä

Uusitun Scandic Vaasan avajaisia vietetään tänään 10. huhtikuuta. Lasipintaiseen hotellitorniin rakennettiin 55 uutta huonetta, ja hotellin huonekapasiteetti lähes kaksinkertaistui. Scandic Vaasa on kaupungin ainoa hotelli, joka on saanut Joutsenmerkin.

Vastuullisuudella on väliä, merkillä merkitystä

Yli puolet suomalaisista valitsee päivittäisostoksilla aina tai usein jonkin vastuullisuusmerkityn tuotteen, kertoo tuore selvitys. Noin kolme neljäsosaa kuluttajista uskoo, että arjen pienillä vastuullisilla valinnoilla on merkitystä.

Suomen suurin Joutsenmerkki-talohanke keräsi kehuja ja huomiota

Vantaan Hakunilassa esiteltiin 26.3. harjakorkeuteensa noussutta uutta kerrostaloa, jonka on määrä täyttää Joutsenmerkin ympäristövaatimukset. Esittelytilaisuudessa päättäjät, median edustajat, opiskelijat ja muut kiinnostuneet pääsivät tutustumaan kiinteistön työmaahan. Ministeri Tiilikainen onnitteli hanketta pitämässään puheessa.

Suomen suurin Joutsenmerkki-talohanke harjakorkeudessa Hakunilassa

Vantaan Hakunilassa juhlistetaan maanantaina 26.3. harjakorkeuteensa noussutta uutta kerrostaloa, jonka on määrä täyttää pohjoismaisen Joutsenmerkin kriteerit. Syyskuussa 2018 valmistuva 127 asunnon kiinteistö tulee olemaan suurin suomessa toteutettu rakennus, joka tavoittelee Joutsenmerkkiä.