Siirry sisältöön

Ensimmäinen pienryhmäkoti sai Joutsenmerkin

Kaarinaan rakennettu pienryhmäkoti on saanut Joutsenmerkin. Kyseessä on Pohjoismaiden ensimmäinen pienryhmäkoti, jossa Joutsenmerkitty asuinympäristö tukee traumataustaisten lasten ja nuorten kuntoutusta.

Ympäristömerkinnän vuosijulkaisu ilmestyi

Ympäristömerkinnän vuosijulkaisun teemoina ovat tänä vuonna mm. Joutsenmerkitty rakentamiseen Mikromuovit Kiertotalous EU-ympäristömerkki 25 vuotta Tutustu lehteen!  

Ravintoloille uudet kriteerit

Ravintolat voivat nyt hakea Joutsenmerkkiä uusien tiivistettyjen ravintolakriteerien mukaan tai vaihtoehtoisesti vanhojen kriteerien mukaan, jossa ravintoloiden vaatimukset ovat osana kokonaisuutta (hotellit, ravintolat ja kongressikeskukset).

Astrid Thors Ympäristömerkintälautakunnan puheenjohtajaksi

Ympäristömerkintälautakunnan uudeksi puheenjohtajaksi on nimitetty varatuomari Astrid Thors.
-On tärkeää, että merkit vastaavat kansalaisten huoleen ilmastomuutoksesta ja merien tulevaisuudesta. On myös tärkeää, että saamme entistä enemmän palveluja ympäristömerkityiksi.

Iskun huonekaluille Joutsenmerkki

Isku on saanut Joutsenmerkin neljälle tuotteelleen: kahdelle Tendo-toimistokaapille, Lightness-asiakastuoleille, Matrix I-työpöydälle sekä Kivikko-istuimelle.

Webinaari Joutsenmerkki rakentamisessa pe 24.11.2017 klo 9.30

Joutsenmerkitty rakentaminen yleistyy Suomessa kovaa vauhtia. Tule mukaan kuulemaan Joutsenmerkityn rakentamisen tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä. Webinaarissa kuulet, mitä Joutsenmerkitty rakentaminen käytännössä tarkoittaa, mitä hyötyjä sillä…