Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Joutsenmerkki edelleen Suomen 5. arvostetuin brändi

Joutsenmerkki on edellisen vuoden tapaan Suomen 5. arvostetuin brändi 958 brändin joukosta. Varsinkin naiset ja nuoret arvostavat Joutsenmerkkiä. Kuluttajat ovat myös valmiita suosittelemaan Joutsenmerkki-tuotteita muille.

Selvitys: Joutsenmerkki edistämään kiertotaloutta

Joutsenmerkkiä voitaisiin kehittää edelleen kiertotaloutta edistäväksi niin, että kriteeristöä kehitettäisiin uudelleenvalmistetuille tuotteille ja ympäristöystävällisille jakamistalouden palveluille. Myös tuotteiden päivitettävyydelle, monikäyttöisyydelle ja muunneltavuudelle voitaisiin asettaa vaatimuksia. Tämä käy ilmi Suomen ympäristökeskuksen tuoreesta selvityksestä ”Circular Economy and the Nordic Swan Ecolabel”.

Joutsenmerkitty rakentaminen kiinnostaa

Vantaan Hakunilaan rakennetaan uutta kerrostaloa, jonka on tarkoitus täyttää Joutsenmerkin ympäristökriteerit. Savon Koulutuskuntayhtymä (SAKKY) vieraili VAV:n ja NCC:n työmaalla 23.8. Joutsenmerkki-rakentamisen lisäksi heitä kiinnosti erityisesti kuulla hyväksi havaittuja käytäntöjä omia rakennushankkeitaan ajatellen.

Syyskuussa sytytetään kynttilät

Illat pimenevät, tuuli vihmoo ja lehdet alkavat vähitellen putoilla puista. Tekee mieli kääriytyä sohvalle ja sytyttää kynttilät. Miksi kannattaa valita Joutsenmerkityt kynttilät?

Koulutarvikkeet huutavat Joutsenmerkkiä

Meidän perheessä lapset alkavat olla siinä iässä, että koulun alku lähestyy. Pakkaisin mielelläni koulureppuun ympäristömerkityt tarvikkeet lapselle, mutta tarjonta Suomessa on valitettavan vähäistä. Suomen markkinoilla olisi tilaa edelläkävijöille!