Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Näin voit sijoittaa Joutsenmerkittyihin sijoitusrahastoihin

Oletko kiinnostunut vastuullisesta sijoittamisesta? Ensimmäiset sijoitusrahastot ovat nyt saaneet pohjoismaisen ympäristömerkin eli Joutsenmerkin. Joutsenmerkin Terhi Uusitalo selvitti, miten sijoittaminen niihin onnistuu. Tässä vinkit käyttöösi.

Iskun huonekaluille Joutsenmerkki

Isku on saanut Joutsenmerkin neljälle tuotteelleen: kahdelle Tendo-toimistokaapille, Lightness-asiakastuoleille, Matrix I-työpöydälle sekä Kivikko-istuimelle.

Webinaari Joutsenmerkki rakentamisessa pe 24.11.2017 klo 9.30

Joutsenmerkitty rakentaminen yleistyy Suomessa kovaa vauhtia. Tule mukaan kuulemaan Joutsenmerkityn rakentamisen tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä. Webinaarissa kuulet, mitä Joutsenmerkitty rakentaminen käytännössä tarkoittaa, mitä hyötyjä sillä…

Valinnoilla voi huomioida tuoksuherkät

Joutsenmerkiltä löytyy paljon pesu- ja puhdistusaineita sekä kosmetiikkaa, jotka ovat tuoksuttomia ja joista monella on myös Allergia- ja astmaliiton tunnus. Liiton järjestämää Tuoksutonta viikkoa vietetään 30.10.-12.11.2017.

Lapsiperhe & kemikaalit -chatit kutsuvat keskustelemaan

Pikkulapsiperheen arjessa sukkuloidaan monenlaisten asioiden parissa – eteen tulee uusia tilanteita ja monia kysymyksiä. Lasten myötä esimerkiksi kemikaalisirkus kotona voi ruveta arveluttamaan. Chatit kutsuvat nyt keskustelemaan kemikaaliasioista.