Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Uudet nettisivut avautuivat

Joutsenmerkki on avannut uudet nettisivut. Uudistuksella halutaan palvella käyttäjiä entistä paremmin. Nettisivujen suunnittelun lähtökohtana ovat olleet käytettävyys, esteettisyys ja mitattavuus.

Allergiaviikko käynnistyi: Pese uusi vaate ennen käyttöä

Allergia- ja astmaliiton jokakeväinen Allergiaviikko keskittyy tänä vuonna tekstiilikemikaaleihin. Joutsenmerkin asiantuntija Terhi Uusitalo neuvoo pesemään vaatteet ennen käyttöä, etteivät mahdolliset haitalliset aineet päädy iholle.

15 syytä ostaa Joutsenmerkitty siivous

Joutsenmerkitty tuote tai palvelu on ympäristön kannalta hyvä valinta. Tämä on Joutsenmerkin lupaus. Tämän lisäksi Joutsenmerkille tärkeitä ovat mm. laatu, toimivuus ja terveys. Lue 15 syytä miksi kannattaa ostaa Joutsenmerkitty siivouspalvelu.

Hankkija hyötyy ympäristömerkeistä

Uusi hankintalaki on ollut voimassa kohta kolme kuukautta. Sen tavoitteena on lisätä vastuullisuuden huomioimista julkisissa hankinnoissa ja vähentää hankkijoiden hallinnollista taakkaa. Yksi tällainen keino on lain sallima mahdollisuus ympäristömerkkien, kuten Joutsenmerkin tai EU-Ympäristömerkin, vaatimiseen.

Webinaari 28.4: Ympäristömerkkien käyttäminen julkisissa hankinnoissa

Uusi hankintalaki tarjoaa hyvät mahdollisuudet ympäristönäkökohtien ja ympäristömerkkien huomioimiseen julkisissa hankinnoissa. Ympäristömerkintä järjestää 28.4. klo 13-14 webinaarin ”Ympäristömerkkien – Joutsenmerkin ja EU-ympäristömerkin – käyttäminen julkisissa hankinnoissa”. Ilmoittaudu mukaan!