Yrityksille

Vahvat brändit erottuvat. Niihin luotetaan, niitä arvostetaan ja niitä asiakkaat valitsevat. Valitse yrityksellesi hyvä kumppani – Joutsenmerkki.

Erotu eduksesi

Joutsenmerkin avulla on helppo rakentaa mielikuvaa yrityksestä. Joutsenmerkin tunnistaa  yhdeksän suomalaista kymmenestä ja se on yksi Suomen arvostetuimmista brändeistä. Voit hyödyntää Joutsenmerkkiä markkinoinnissa, mainonnassa ja viestinnässä lukuisin eri tavoin.

Kasvata markkinaosuutta

Miten saada lisämyyntiä, uusia asiakkaita ja asiakasuskollisuutta? Joutsenmerkki auttaa erottumaan massasta ja löytämään uusia asiakkaita. Se avaa ovia myös skandinaavisille vientimarkkinoille.

Kehitä liiketoimintaa

Joutsenmerkin hankkiminen on yritykselle liiketoiminnan prosessi, joka kehittää tuotesuunnittelua, tuotantoa, johtamista ja markkinointia. Haluatko parantaa näitä kaikkia?

Säästä kustannuksia

Haluatko vähentää yrityksesi energian ja veden kulutuksesta aiheutuvia kustannuksia? Tai vähentää jätekustannuksia, järkeistää hankintoja ja säästää rahaa? Joutsenmerkin avulla onnistut!

Tyytyväisiä käyttäjiä

Mitä hyötyä yritykset ovat saaneet Joutsenmerkistä? Katso alla oleva video, tutustu merkin hyötyihin ja lue lisää Joutsenmerkin asiakaskokemustutkimuksesta!