Yrityksille

Yrityksille

Vahvat brändit erottuvat. Niihin luotetaan, niitä arvostetaan ja niitä asiakkaat valitsevat. Valitse yrityksellesi hyvä kumppani – Joutsenmerkki.

Pohjoismaisen ympäristömerkin eli Joutsenmerkin kunnianhimoiset kriteerit kirittävät tuotteiden ja palveluiden kehitystä ympäristölle paremmaksi. Merkin kriteerit hillitsevät ilmastonmuutosta, auttavat luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä ja edistävät kiertotaloutta. Ympäristön lisäksi terveyteen liittyvät vaatimukset ovat keskiössä.

Joutsenmerkki tuo kilpailuetua ja avaa uusia mahdollisuuksia pohjoismaisilla vientimarkkinoilla.

Luotettava merkki, arvostettu brändi

Joutsenmerkki on Pohjoismaiden tunnetuin ympäristömerkki ja Suomen kahdeksanneksi arvostetuin brändi – yhteisbrändäys tuo merkittävää lisäarvoa myyntiin, markkinointiin ja viestintään.

Virallisena ympäristömerkkinä ja riippumattomana kolmantena osapuolena Joutsenmerkki on luotettava vaihtoehto, jolla erottua viherpesuviidakosta. Merkki lisää myös henkilökunnan ylpeyttä omasta työpaikasta – vastuullisuus on entistä tärkeämpää rekrytoinnissakin.

Näin hankit Joutsenmerkin

Olemme koonneet oppaan, jossa käydään Joutsenmerkin hakemusprosessia läpi vaiheittain. Saat oppaan käyttöösi täyttämällä oheisen lomakkeen. Latauslinkki avautuu heti tälle sivulle.

Nimi(Pakollinen)
Tietosuoja(Pakollinen)
Uutiskirje
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.