Äiti ja poika hotellihuoneessa

Webinaari: Joutsenmerkin uudet kriteerit hotelleille ja majoituspalveluille

Joutsenmerkityssä hotellissa tehdään kokonaisvaltaista ympäristötyötä. Nyt merkin kriteerit ovat uudistuneet, tervetuloa webinaariimme kuulemaan lisää!

Joutsenmerkityssä hotellissa ympäristöstä huolehditaan monipuolisesti. Esimerkiksi energian- ja vedenkulutukselle on asetettu raja-arvot, luomua ja lähiraaka-aineita suositaan, ruokahävikkiä ehkäistään ja henkilökuntaa koulutetaan. Astianpesuaineet, siivouskemikaalit sekä esimerkiksi paperituotteet ovat ympäristömerkittyjä.

Webinaarissa torstaina 8.9. klo 14–15 kerromme tarkemmin Joutsenmerkin kriteereistä ja hakemisesta sekä kuulemme luvanhaltijoiden kokemuksia.

Ohjelma

  • Joutsenmerkki ja Ympäristömerkintä pähkinänkuoressa / Minna Kinnari, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Ympäristömerkintä Suomi
  • Uudistetut kriteerit ja hakeminen / Malin Lindfors, asiantuntija, Ympäristömerkintä Suomi
  • Luvanhaltijoiden kokemuksia: haastattelussa sourcing coordinator Henna Kokko Scandic Hotelsilta sekä hotellipäällikkö Tanja Liljeqvist Hotel Kasnäsista
  • Kysymyksiä

Webinaaritallenne

Hyväksy seuraavat evästeet, jotta voit katsoa videon: statistics, marketing.

Joutsenmerkistä tukea ympäristötyöhön ja viestintään

Ympäristömerkki on kätevä työkalu toiminnan kehittämiseen ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Se auttaa myös ympäristö- ja vastuullisuustyön viestimisessä – Joutsenmerkki on Pohjoismaiden tunnetuin ympäristömerkki ja yksi Suomen arvostetuimmista brändeistä.

Joutsenmerkin hyötyihin, hakemiseen ja kriteereihin voit perehtyä jo ennen webinaaria: