Nimekkäät ravintolat haluavat CC-Companyn Joutsenmerkittyä konetiskiainetta

Teknokemian alan yrityksen CC-Companyn Joutsenmerkittyä konetiskiainetta ja huuhtelukirkastetta hankkivat monet nimekkäät ammattikäyttäjät, kuten ravintolat Savoy, Sinne, NJK ja Sipuli sekä Lauttasaaren vanhainkotisäätiö ja Westendin VK-säätiö.

– Joutsenmerkki kertoo laadusta ja arvoistamme. Se on tärkeä markkinoinnissamme, CC-Companyn varatoimitusjohtaja Veikko Liesjoki kertoo.

Oy CC-Company Teknokemia Ltd. on 1991 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa, maahantuo, edustaa ja myy kemian alan johtavia tuotteita sekä kunnossapidon apuvälineitä suoraan ammattikäyttäjille.

Klaukkalassa toimiva yritys tarjoaa keittiöammattilaisille laajan valikoiman laadukkaita tuotteita työtehtävien nopeaan ja tehokkaaseen hoitamiseen.

Keittiötoimintaa tukee palveluperiaatteella toimiva oma huolto- ja korjausosasto ja paikalliset sopimuskumppanit, jotka huoltavat tiskikoneet kautta maan. Lisäksi määräaikaiskäynnit ja omavalvontaohjelmien laadinta ja seuranta kuuluvat CC-Companyn palveluun. Räätälöidyllä seurantaohjelmalla yritys pyrkii ehkäisemään ongelmien syntymisen ja varmistamaan toiminnan häiriöttömän jatkumisen.

Merkki kertoo laadusta

CC-Companyn tuotteista Joutset-konetiskiaineella ja Natura-huuhtelukirkasteella on Joutsenmerkki. Tuotteita hankkivat muun muassa ammattikeittiöt, elintarviketeollisuus, ravintolat ja kaupat.

– Tuotekehityksemme pääpaino on viime vuosina ollut ympäristöystävällisissä tuotteissa ja tähän tulemme tulevina vuosina panostamaan voimakkaasti. Olemme miettineet Joutsenmerkin hakemista muillekin tuotteillemme. Hyvä vastaanotto asiakkaidemme taholta kannustaa jatkamaan tätä toimintaa ja omalta osaltamme huolehtimaan huomispäivän Suomesta.

Joutsenmerkityt ammattikäytön koneastianpesuaineet ja huuhtelukirkasteet:

  • sisältävät rajoitetusti ympäristölle ja terveydelle haitallisia aineita
  • sisältävät luonnossa helposti hajoavia aineita
  • ovat vähintään yhtä tehokkaita kuin vastaavat hyväksi todetut tuotteet
  • oikealla annostelulla hyvä pesutulos, mikä varmistetaan tarkastuskäynneillä ja vertailutesteillä
  • ovat hajusteettomia
  • säilöntäaineille on rajoituksia
  • eivät sisällä biokertyviä, myrkyllisiä tai ekosysteemiä vahingoittavia aineita