Webinaari: Joutsenmerkin uudet kriteerit ravintoloille ja kongressikeskuksille
Joutsenmerkin uudet kriteerit ravintoloille ja kongressikeskuksille on julkaistu. Lisätietoa webinaarissamme 7. huhtikuuta, tervetuloa!
Joutsenmerkityssä ravintolassa ympäristöstä huolehditaan monipuolisesti. Esimerkiksi luomua ja lähellä tuotettuja raaka-aineita suositaan, uhanalaisia lajeja vältetään, ruokahävikkiä ehkäistään ja energiaa käytetään säästeliäästi. Merkin kriteereihin voi tutustua täällä.
Järjestämme webinaarin Joutsenmerkin uusista kriteereistä ravintoloille ja kongressikeskuksille torstaina 7.4.2022 klo 15–16. Webinaarissa Joutsenmerkin asiantuntija Malin Lindfors kertoo tarkemmin uusista kriteereistä ja merkin hakemisesta. Tampere-talon keittiöpäällikkö Juhana Paturi puolestaan jakaa kokemuksiaan Joutsenmerkitystä ravintolasta.
Hotelleille ja muille majoituspalveluille on omat kriteerinsä, joihin voit tutustua täällä. Hotellien kriteereihin sisältyvät myös hotellien yhteydessä toimivat ravintolat.
Ilmoittautuminen on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!