Kestävämpää ruokaa, vähemmän hävikkiä – Joutsenmerkki ohjaa Brasserie Grandin kehitystyötä Kestävämpää ruokaa, vähemmän hävikkiä – Joutsenmerkki ohjaa Brasserie Grandin kehitystyötä 16.2.2023 Artikkelit
Webinaari 2.2.2023: Mitä vastuullisuus maksaa? Webinaari 2.2.2023: Mitä vastuullisuus maksaa? 02.02.2023 klo 15.00-16.00 Tapahtumat
Joutsenmerkittyjen hotellien kriteerit uudistuivat – tehokasta työtä ympäristön puolesta, mukavuudesta tinkimättä Joutsenmerkittyjen hotellien kriteerit uudistuivat – tehokasta työtä ympäristön puolesta, mukavuudesta tinkimättä 19.5.2022 Uutiset
Webinaari: Joutsenmerkin uudet kriteerit ravintoloille ja kongressikeskuksille Webinaari: Joutsenmerkin uudet kriteerit ravintoloille ja kongressikeskuksille 07.04.2022 klo 15.00-16.00 Tapahtumat
Vähemmän hävikkiä, enemmän kasviksia ja luomua – uudet kriteerit Joutsenmerkityille ravintoloille Vähemmän hävikkiä, enemmän kasviksia ja luomua – uudet kriteerit Joutsenmerkityille ravintoloille 9.3.2022 Uutiset
Joutsenmerkityt Antell-henkilöstöravintolat viitoittavat tietä kohti vastuullisia palvelukokonaisuuksia Joutsenmerkityt Antell-henkilöstöravintolat viitoittavat tietä kohti vastuullisia palvelukokonaisuuksia 31.1.2022 Artikkelit
Suomalaiset äänestäjät vaativat kuntia vaikuttamaan hankinnoilla Suomalaiset äänestäjät vaativat kuntia vaikuttamaan hankinnoilla 11.5.2021 Uutiset
Tutkimus: Suomalaiset odottavat kunnilta vastuullisuutta Tutkimus: Suomalaiset odottavat kunnilta vastuullisuutta 15.2.2021 Uutiset
Vastuullisuudella on väliä, merkillä merkitystä Vastuullisuudella on väliä, merkillä merkitystä 3.4.2018 Uutiset
Suomen Selecta sai kahvipalvelulleen Joutsenmerkin ensimmäisenä Pohjoismaissa Suomen Selecta sai kahvipalvelulleen Joutsenmerkin ensimmäisenä Pohjoismaissa 14.2.2017 Uutiset