Saaristomaisema, Joutsenmerkki ja World Ecolabel Day

Vuoden merkillisin päivä tulee taas – World Ecolabel Day 2022

Torstai 13.10. on ympäristömerkkien juhlapäivä! Joutsenmerkki juhlistaa teemapäivää näkyvästi sosiaalisessa mediassa pitkin viikkoa.

Viidettä kertaa järjestettävän World Ecolabel Dayn taustalla on ympäristömerkkien kansainvälinen verkosto Global Ecolabelling Network. GEN koostuu maailman johtavista ympäristömerkeistä, ja Joutsenmerkki on yksi verkoston perustajajäsenistä.

Yhteistyöllä ja ympäristömerkkien yhteisellä juhlapäivällä pyritään lisäämään tietoisuutta luotettavista ympäristömerkeistä.

Päivänsankarina Joutsenmerkityt tuotteet, pöytä katettu satokauden ruoalla

Suomessa Joutsenmerkki juhlistaa teemapäivää näkyvällä yhteistyöllä Satokausikalenterin kanssa. Esimerkiksi Instagramista voit viikon aikana bongata käytännöllisiä vinkkejä arjen ympäristötekoihin – sekä tietenkin satokauden mukaisen herkullisen reseptin!

Kumppanit ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin. Päivittäistavaroista hyvin tuttu Joutsenmerkki ja kestävämmän ruoan asiantuntija Satokausikalenteri voivat yhdessä vaikuttaa kestäviin kulutusvalintoihin monipuolisesti.

Kannustamme myös Joutsenmerkin luvanhaltijoita viestimään ympäristömerkeistä ahkerasti. Olemme lähettäneet asiakkaillemme mm. kuvia ja tekstejä, joita voi hyödyntää World Ecolabel Day -aiheisissa postauksissa. Ohjeita ja ideoita ansaitun Joutsenmerkin hyödyntämiseen löydät myös täältä.