Suuntana kestävä Pohjola – miten edistää vastuullista kulutusta? -keskustelu SuomiAreenassa

Pohjoismaiden ministerineuvosto ja Joutsenmerkki järjestävät SuomiAreenan Raatihuoneenpuiston lavalla paneelikeskustelun kestävästä kuluttamisesta Pohjoismaissa 26.6.2024 klo 12.

Pohjoismaiden yhteenlaskettu väkiluku on 27 miljoonaa, joten kuluttajien henkilökohtaisen kulutuksen ympäristövaikutus on merkittävä. Kestävä kuluttaminen ei kuitenkaan ole itsestään selvää. Mikä estää kestävää kuluttamista? Mikä taas kannustaa siihen? Voiko Pohjolasta tulla maailman kestävin alue vuoteen 2030 mennessä? Tästä kaikesta keskustellaan SuomiAreenassa Pohjoismaiden ministerineuvoston ja Joutsenmerkin järjestämässä paneelikeskustelussa.

Paneelissa keskustelemassa ovat professori ja kulutustutkija Terhi-Anna Wilska, kansanedustaja Krista Mikkonen, yrittäjä ja tietokirjailija Aku Varamäki, Orkla Suomen People, Culture & Communications Director Nina Olin sekä Ympäristömerkintä Suomen toimitusjohtaja Riikka Holopainen. Tilaisuuden juontaa Kirsi Heikel.

Pohjoismaiden ministerineuvoston ja Joutsenmerkin järjestämän paneelikeskustelun puhujat. Vasemmalta oikealle Krista Mikkonen, Riikka Holopainen, Terhi-Anna Wilska, Aku Varamäki ja Nina Olin.
Pohjoismaiden ministerineuvoston ja Joutsenmerkin järjestämän paneelikeskustelun puhujat

Voit seurata keskustelua Porissa tai katsoa sen striimattuna MTV Katsomosta.