Siivooja, ympäristömerkit ja Puhtausala

Puhtaat tilat, puhdas ympäristö – Ympäristömerkintä & Puhtausala ry yhteistyössä

Ympäristömerkintä Suomi vierailee syksyllä 2022 useissa Puhtausala ry:n tilaisuuksissa. Luvassa on asiaa siivouksen ympäristövaikutuksista ja kemikaaliturvallisuudesta sekä vinkkejä puhtauspalvelujen hankkijoille.

SSTL Puhtausala ry on neuvontaa ja koulutusta tarjoava puhtausalan järjestö, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta maailman siistein ja puhtain maa. Syksyn 2022 koulutuksissa myös ympäristö- ja vastuullisuusteemat ovat vahvasti esillä.

Ohjelmassa on puheenvuoroja myös Joutsenmerkkiä ja EU-ympäristömerkkiä hallinnoivalta Ympäristömerkintä Suomelta. Merkeillä on kriteerit monille puhtausalalla käytetyille tuotteille kuten myös siivouspalveluille.

Ympäristö ja vastuullisuus Puhtausala ry:n koulutuksissa

Nostetta syksyyn! -inspiraatiopäivässä 12.10. puhutaan mm. siivousalan työnantajakuvasta, yrityskulttuurin merkityksestä ja ympäristövastuullisuudesta. Ympäristömerkinnältä mukana asiantuntijat Oona Saarinen ja Timo Sundström.

Parasta puhtautta -koulutussarjassa pureudutaan puhtausalan vastuullisuuteen monista eri näkökulmista. Laatu, ympäristö ja vastuullisuus -aiheisessa koulutuksessa 2.11. kuullaan myös ympäristömerkeistä.

Puhtauspalvelujen hankintoja käsitellään 8.11. järjestettävässä seminaarissa. Mukana myös Ympäristömerkinnän asiantuntija Elina Matilainen.

Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan: