Lapsia Lekolarin Joutsenmerkityn polkupyörän kyydissä.

Lekolar pyöräytti Ekofillarin

Lekolar tarjoaa Joutsenmerkittyjä polkupyöriä kouluille ja päiväkodeille ensimmäisenä maailmassa. Yritys toi markkinoille myös Joutsenmerkityt leikkipatjat.

Polkupyörillä on iso rooli lasten jokapäiväisessä elämässä. Ensin opetellaan ajamaan, sitten leikitään, ja aikanaan poljetaankin jo sitten ihan itse kouluun.

Nyt pyöräostoksilla voi tehdä entistäkin vihreämpiä valintoja. Lekolarin uuteen Joutsenmerkittyyn pyörävalikoimaan kuuluu sekä erilaisia polkupyörämalleja että potkulautoja. Isommissa pyörämalleissa on tilaa myös kanssamatkustajalle.

– Halusimme tarjota ympäristölle kestävämmän vaihtoehdon myös kolmipyörissä. Päiväkotien ja leikkipuistojen suosittu pyörä on monipuolinen väline; leikkiessä lapsen motoriikka, mielikuvitus ja sosiaaliset taidot kehittyvät, kommentoi Lekolarin johtava asiantuntija Sirpa Mäkinen.

Joutsenmerkittyjen lastenpyörien valmistamisessa ei käytetä PVC:tä eikä ftalaatteja, eikä pintakäsittelyssä saa olla syöpää aiheuttavia tai lisääntymiselle haitallisia aineita. Pyörät on myös valmistettu vastuullisissa työoloissa kansainvälisen työjärjestön ILO:n yleissopimusta noudattaen.

Lapsia Lekolarin Joutsenmerkityillä polkupyörillä. Kuva: Lekolar

Ekofillareita on saatavilla myös leikkiin rohkaisevilla poliisiauton, ambulanssin tai paloauton värityksillä.

Kestävyys keskiössä

Pyörien lisäksi Lekolar valmistaa muun muassa leluja ja sisustustarvikkeita oppilaitoksille. Yrityksen monilla koululaisille suunnatuilla tuotteilla on jo entuudestaan Joutsenmerkki. Oli siis luonnollista hankkia merkki myös uusille Ekofillareille.

Aiemmin tänä vuonna Lekolar sai Joutsenmerkin Kubus-sarjan säilytyskalusteilleen, ja hiljattain markkinoille tulivat Joutsenmerkillä varustetut leikkipatjat.

Lapset hyppivät Lekolarin joutsenmerkityllä leikkipatjalla. Kuva: Lekolar

Patjoilla on sekä mukava torkkua että turvallista pomppia. Kolmesta erilaisesta patjatyypistä kahdessa on kätevät kantokahvat ja yhden sivuissa tarranauhat, joista patjat voi liittää kätevästi yhteen. Patjat voi tarvittaessa myös taitella pinoon. Ehkäpä niistä joku saattaisi pienen majankin rakentaa.

Kuvat: Lekolar-Printel Oy