Lasten villa-alusvaatteita saa nyt Joutsenmerkittyinä

Hengitysilma höyryää, maa routaantuu ja muuttolinnut ovat lähteneet tai lähtemässä. Talvi ja pakkaset kolkuttelevat jo melkein ovella. Norjalaisen Pierre Robertin värikkäät villa-alusvaatteet lapsille ovat tarpeen ja nyt niitä saa myös Joutsenmerkittyinä.

Joutsenmerkki asettaa tiukat vaatimukset tekstiilien koko elinkaarelle aina villaa tuottavasta lampaasta kestävään pakkaukseen. Vaatteet ovat korkealaatuisia, kestäviä ja turvallisia ihoa vasten.

Joutsenmerkki valvoo kuidunvalmistuksessa, värjäyksessä, vaatteiden pesussa ja viimeistelyssä käytettäviä kemikaaleja. Joutsenmerkityissä vaatteissa ei ole esimerkiksi antibakteerisia aineita.

Pierre Robertilla on nollatoleranssi eläinten epäeettisen kohtelun suhteen. Eettiset ohjeet muodostavat pohjan eläinten hyvinvoinnin vaatimuksille niin tarhauksessa, kuljetuksessa, turvallisuudessa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Joutsenmerkittyjä Pierre Robertin villa-alusvaatteita saa tällä hetkellä brändin verkkokaupasta.

Faktoja villasta

  • Villa voi imeä itseensä kosteutta kuitenkaan tuntumatta märältä. Sitoessaan kosteutta villa vapauttaa lämpöä, mistä johtuu villan lämmittävä vaikutus ja siksi se sopii parhaiten alimmaksi vaatekerraksi.
  • Villa puhdistuu itsestään ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia ja luonnollinen vastustuskyky hajuille. Usein vain tuuletus riittää pesemisen sijaan, näin vaate kestää pidempään kulumatta.