Webinaari: Joutsenmerkitty hotelli, ravintola ja kongressikeskus – miksi ja miten?
Miten hotellit ja ravintolat voisivat huomioida ympäristön kokonaisvaltaisemmin? Entä mitä Joutsenmerkki niiltä vaatii? Tervetuloa kuulemaan lisää Ympäristömerkintä Suomen järjestämään webinaariin 12.9.2024 klo 14–14.45!
Ympäristömerkki on kätevä työkalu toiminnan kehittämiseen ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Se auttaa myös ympäristö- ja vastuullisuustyön viestimisessä – Joutsenmerkki on Pohjoismaiden tunnetuin ympäristömerkki ja yksi Suomen arvostetuimmista brändeistä.
Joutsenmerkityssä hotelleissa, ravintoloissa ja kongressikeskuksissa ympäristöstä huolehditaan monipuolisesti. Esimerkiksi energian- ja vedenkulutukselle on asetettu raja-arvot, luomua ja lähiraaka-aineita suositaan, ruokahävikkiä ehkäistään ja henkilökuntaa koulutetaan. Astianpesuaineet, siivouskemikaalit sekä esimerkiksi paperituotteet ovat ympäristömerkittyjä.
Webinaarissa:
- Kerrotaan tarkemmin Joutsenmerkin kriteereistä ja merkin hakemisesta
- MaRa ry:n lakimies, varatuomari Sami Hämäläinen kertoo vastuullisuuden merkityksestä matkailu- ja ravintola-alalle
- Kassiopeia Hotels & Restaurantsin operatiivinen johtaja Maria Koskinen jakaa kokemuksia Joutsenmerkityistä hotelleista, ravintoloista ja kongressikeskuksista
Ilmoittautuminen on päättynyt, kiitos osallistujille!