Joutsenmerkki Pineline Tehopesu

Kulkupeli puhtaaksi Pineline-autonhoitotuotteilla

Syyskuu, kura lentää ja auto on taas likainen. Ei hätää – Tekno-Forestin Joutsenmerkityillä Pineline-autonhoitotuotteilla voi pestä auton puhtaaksi ympäristöystävällisesti. Myös monissa autopesuloissa käytetään Pinelinen tuotteita.

Autoilija voi ostaa Pineline-tuotteita esimerkiksi Tokmannista, Puuilosta, Hong Kongista, autovaraosaliikkeistä tai pesettää auton Pinelinen tuotteita käyttävässä pesulassa.

– Valikoimastamme löytyy täydellinen autonpesukoneiden ja pesulinjojen Pineline-kemikaalituotesarja. Muita Joutsenmerkittyjä autonhoitotuotteitamme ovat raskaankaluston pesuaineet sekä kuluttajatuotteet. Lisäksi Pineline-brändistä löytyy joitakin teollisuuteen kehitettyjä Joutsenmerkittyjä puhdistus- ja rasvanpoistoaineita, Tekno-Forestin tuotekehitysinsinööri Tomi Pohjolainen selvittää.

Ympäristö ja käyttäjäturvallisuus huomioitu kattavasti

– Tekno-Forest Oy:n tuotekehityksen lähtökohtana on ollut ympäristömerkin kriteerien mukaisten tuotteiden kehittely ja valmistus. Tämä tarkoittaa ympäristökuormituksen lisäksi myös käyttäjäturvallisuuden huomioimista tuotteiden koostumuksissa, toimitusjohtaja Esa Mäkinen kertoo.

Auton pesu niin sisältä kuin ulkoa parantaa auton käytettävyyttä, lisää kulutuskestävyyttä sekä säilyttää jälleenmyyntiarvon paremmin.

Joutsenmerkitty autonhoitotuote

  • sisältää mahdollisimman vähän ympäristöön vaikuttavia aineita
  • kemikaaleille asetetaan tiukat terveys- ja ympäristövaatimukset
  • biologinen hajoaminen (aerobinen ja anaerobinen), biokertyvyys sekä myrkyllisyys vesiorganismeille ovat tärkeitä ympäristöparametreja kaikissa valmistusaineissa
  • pakkauksissa ei saa olla PVC-muovia tai muita halogenoituja muoveja
  • kertoo käyttäjälle parhaat mahdolliset pesutavat, esim. annostelun ja pesupaikan suhteen
  • on vähintään yhtä tehokas kuin muu vastaava tuote