Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.joutsenmerkki.fi -sivustoa, ja se on laadittu 28.10.2020. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Ympäristömerkintä Suomi Oy yhdessä kolmannen osapuolen kanssa. Selostetta on päivitetty 16.2.2021.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivustomme täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset. Saavutettavuuden parantamiseksi sivuston värikontrasteja ja koneluettavuutta on säädetty marraskuussa 2020.

Etenkin sivuston vanhemmista kuvatiedostoista puuttuu kuvien sisältöä kuvailevia tekstivastineita. Sivustolla on sekä tekstitettyjä että tekstittämättömiä videotallenteita.

Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta joutsen@ecolabel.fi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro havaitsemastasi saavutettavuuspuutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit jättää sähköpostilla osoitteeseen joutsen@ecolabel.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna palautetta meille yllämainittuun osoitteeseen. Vastaamme 14 päivän kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään: www.saavutettavuusvaatimukset.fi.