KiiltoCleaniltä uusi Joutsenmerkitty wc-puhdistusgeelisarja

KiiltoCleanin kotimainen wc-puhdistusgeelisarja on kehitetty käyttäjää ja ympäristöä ajatellen. Joutsenmerkki-tuotteet valmistetaan huolella valituista raaka-aineista Hankasalmella. Sarjasta löytyy myös hajusteeton vaihtoehto.

KiiltoClean lanseeraa uuden wc-geelituotesarjan. Sarjaan kuuluu kolme wc-altaan puhdistustuotetta – sitruksen ja valkoapilan tuoksuiset geelit sekä hajusteeton vaihtoehto.

Tehoaineena on luonnollinen maitohappo, joka poistaa tehokkaasti kalkin ja lian wc-altaasta. Geelien valmistusaineet ovat valtaosin luonnon uusiutuvia raaka-aineita.

– Uusiutuvuus tarkoittaa, että raaka-aineita syntyy luonnossa lisää. Kun uusiutuvia raaka-aineita käytetään vastuullisesti, emme kuluta luonnon kokonaisvaroja, tuotekehityspäällikkö Tomi Peltonen KiiltoClean Oy:stä kertoo.

Uutuusgeeleillä on Joutsenmerkki, myös käytetyt hajusteet ovat Joutsenmerkin tiukkojen kriteerien mukaisia. Wc-geelien ainesosat on pyritty valitsemaan niin, että ne ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia – niin tuotantoprosessissa kuin käytön jälkeen viemäriin päädyttyään.

Laaja valikoima Joutsenmerkittyjä tuotteita

Kiilto Kodinhoitotuotteista lähes 50% on Joutsenmerkki-tuotteita. Ammattituotteissa vastaava luku on yli 70 %. KiiltoClean on Kiilto-konserniin kuuluva suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa pesu-, puhdistus- ja hoitoaineet sekä hygieniatuotteet.