Joutsenmerkki näkyy kotona, tien päällä ja tapahtumissa

Yhteistyössä kahdeksan luvanhaltijan ja Radio Novan kanssa toteutettu kampanja juhlistaa 30-vuotiasta Joutsenmerkkiä. Kumppaneidemme valikoimista löytyy Joutsenmerkittyjä vaihtoehtoja sekä arkisiin askareisiin että vapaa-ajalle.

Loka-marraskuun vaihteessa 30-vuotias Joutsenmerkki näkyy ja kuuluu Radio Novan eri kanavissa. Kampanjaan osallistuvat brändit kannattaa pitää mielessä jatkossakin!

Kestävästi ja tyylillä

Joutsenmerkityt tekstiilit ovat hyvälaatuisia ja kemikaalipihejä. Tsekkaa Cottoverin vastuullisesti tuotetut profiilivaatteet!

Virtaa matkalle mukaan

Joutsenmerkittyjen paristojen kestävyys, laatu ja turvallisuus on taattu. Clas Ohlsonin paristot eivät ole hinnallakaan pilattu.

Nättiä pintaa

Ympäristölle ja terveydelle haitalliset aineet on Joutsenmerkityissä maaleissa minimoitu, laatuvaatimuksista tinkimättä. Teknoksen Biora-maaleilla uudistuvat kaikki kodin seinä- ja kattopinnat.

Vähäpäästöisiä kilometrejä

Biokaasussa käytetään uusiutuvia raaka-aineita. Gasumin Joutsenmerkityllä biokaasulla päästelet siis pienemmin!

Mukavaa tehokkuutta asumiseen

Joutsenmerkittyjen rakennusten energiatehokkuuteen, sisäilman laatuun ja jätehuoltoon panostetaan. JM Suomen asunnoissa ei lämpö karkaa harakoille.

Vastuullisuutta tapahtumiin

Joutsenmerkittyjen kongressikeskusten energian- ja vedenkulutusta sekä jätemääriä rajoitetaan. Toiminnassa käytetään runsaasti ympäristömerkittyjä tuotteita ja ravintoloissa tarjottavan ruoan alkuperä tunnetaan. Tutustu Joutsenmerkityn Porvoon Taidetehtaan monipuoliseen tarjontaan!

Turvallisia pesuhetkiä

Saippuat eivät sisällä ympäristölle tai terveydelle haitallisia kemikaaleja. Myös pakkausmateriaalin määrä pidetään järkevissä rajoissa. Bliw-saippuat ovat monen kodin vakiovaruste.

Siististi puhdasta

Joutsenmerkin kriteereissä kiinnitetään huomiota pyykinpesuaineiden pesutehoon, annosteluohjeisiin, ympäristölle ja terveydelle haitallisiin aineisiin, raaka-aineiden vastuullisuuteen sekä pakkausten tehokkuuteen ja kierrätettävyyteen. Lumme-pesuaineilla tulee puhdasta pyykkiä, ympäristöä turhaan kuormittamatta.

Joutsenmerkin kriteereihin voit tutustua tarkemmin täällä.