Syyskuun merkkituote: Libero Touch -vaipat

Uudet, entistä pehmeämmät ja laadukkaammat Libero Touch -vaipat ovat nyt kaupoissa. Libero Touch -vaipat ovat hyvä valinta myös ympäristön kannalta – niille on myönnetty Joutsenmerkki.

Libero Touch -vaippoja on saatavilla teippi- ja housuvaippana, kaiken kokoisina, pikkuruisesta isompiin. Libero Touch on saatavilla teippivaipoissa koossa 1-4 ja housuvaipoissa koossa 4-6.

-SCA:lle ja Liberolle ympäristöasiat ovat todella tärkeitä ja Joutsenmerkki on yksi saavutus tehdystä työstä. Joutsenmerkki kertoo kuluttajille, että tuotteidemme laatu on kohdallaan ja ne ovat turvallinen valinta lapselle aivan ensimmäisistä päivistä lähtien, SCA:n markkinointipäällikkö Mia Helenius kertoo.

-Joutsenmerkki kertoo myös sitä, että tuotteemme ovat ympäristön kannalta kestävä valinta. Olemme pystyneet minimoimaan tuotteidemme ympäristövaikutukset, ja koko tuotteen elinkaari kestää tarkemmankin tarkastelun.

Joutsenmerkitty vaippa

  • ei sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja
  • on valmistettu pienin päästöin sekä energiaa säästäen
  • käytetty puuvillamateriaali on ekologisesti viljeltyä
  • käytetty muovi on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista niin pitkälle kuin mahdollista ja sen tuotannon ympäristövaikutukset on minimoitu
  • ei sisällä turhia hajusteita, kosteusvoiteita tai raskasmetalleja sisältäviä väriaineita

Tutustu