Merkki paremmasta – Gasumin biokaasu on Joutsenmerkittyä energiaa

Oletko koskaan miettinyt millä energialla aamukahvisi, makeishyllyn herkut tai kesän grillieväät valmistuvat?

Kirjoittaja Teemu Helistekangas on Gasumin tuotemarkkinoinnin yksikön päällikkö.

Gasumin biokaasu on Joutsenmerkitty, monikäyttöinen ja ympäristöystävällinen energiamuoto. Biokaasu soveltuu niin liikenteen polttoaineeksi, kaasuliesillä kokkaukseen, kotien ja kiinteistöjen lämmitykseen kuin teollisuudessa erilaisten tuotteiden valmistukseen.

Biokaasun tuottamisessa hyödynnetään aina täysin uusiutuvia raaka-aineita, joita syntyy Suomessa kotitalouksien, kauppojen ja teollisuuden jätteistä. Biokaasu on siis täysin kotimaista energiaa ja sillä on myös työllistävä vaikutus Suomessa.

Tunnistat biokaasulla valmistetut tuotteet vihreästä biokaasumerkistä. Se edustaa parempia valintoja, merkkiä paremmasta ja muistuttaa vaikuttamisen mahdollisuudesta. Sen avulla myös sinulla on valta vaikuttaa tuotteiden valmistuskaareen arkisen kauppareissun aikana. Pienillä teoilla ja valinnoilla on merkitystä.

Yhdessä voimme luoda lisää parempia merkkejä tähän maahan ja yhdessä yritysten kanssa teemme biokaasumerkillä varustettuja tuotteita tutuksi, kuten Pauligin puhtaalla energialla paahtuvaa kahvia, Kouvolan lakritsia, Wigrenin grilliherkkuja, lukuisia Pirkka-tuotteita sekä Fazer ALKU-puuroa.

Katso ostoskoriisi tarkemmin ja ole mukana luomassa tähän maahan merkkejä paremmasta. Tutustu tuotteisiin ja katso tarina www.biokaasumerkki.fi