Mainostoimiston palvelut ilman mainostoimiston hintoja

Haluaisitko tehdä markkinointikampanjan, mutta budjetissasi ei ole liikkumavaraa? Haluaisitko tavoittaa sosiaalisen median kautta uusia asiakkaita, mutta sinulla ei ole uutta sisältöä? Haluaisitko saada tuotteesi paremmin esille kaupan hyllyssä, mutta et halua maksaa hyllypäädyistä? Hyvin tyypillisiä ongelmia joihin on olemassa ratkaisu.

Kirjoittaja Antti Lehmuskoski on Joutsenmerkin myyntipäällikkö.

Kilpailu näkyvyydestä ja asiakkaista on kovaa. Markkinoinnissa onnistuminen vaatii hyvää sisältöä, jatkuvaa läsnäoloa ja asiakkaiden tavoittamista. Näitä kaikkia saa mainostoimistoista, mutta aina budjetissa ei ole tilaa. Kaiken voi myös tehdä itse, mutta aina ei ole aikaa. Jokainen markkinoinnin päättäjä on varmasti joutunut tilanteeseen, jossa vastaan tulee hyvä idea, mutta sen toteuttamiseen ei vaan ole varaa tai aikaa. 

Onneksi on olemassa ratkaisuja. Haluaisitko esimerkiksi päästä tuotteesi kanssa mukaan valmiiksi rakennettuun kampanjaan? Haluaisitko tavoittaa sosiaalisen median kautta tuhansia jo valmiiksi sitoutuneita ihmisiä? Haluaisitko että kauppiaat ja tukkurit laittaisivat hyllyihin tuotteesi kohdalle huomioarvoa nostavan merkinnän? Haluaisitko päästä mukaan tuotteitasi koskevaan mediatilaisuuteen? Tai haluaisitko että joku keräisi ammattiostajien verkoston, johon pääsisit esittelemään tuotteitasi? Mikäli vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, ryhdy miettimään Joutsenmerkin hankkimista.

Me täällä Joutsenmerkin toimistolla teemme markkinointia puolestasi. Tuomme esille Joutsenmerkittyjä tuotteita ja palveluita kotisivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja uutiskanavissamme. Järjestämme säännöllisesti mediatilaisuuksia ja olemme perustaneet hankintaverkoston, jossa pääset verkostoitumaan ammattiostajien kanssa. 

Esimerkiksi lokakuussa järjestimme yhdessä Sanoma Magazinesin kanssa kolmen päivän tapahtuman Sanomatalon mediatorilla, johon Joutsenmerkityt tuotteet ja palvelut pääsivät esittäytymään. Kampanjaan kuului myös sisältöyhteistyötä Sanoma Magazinesin lehtiin.