Joutsenmerkityt vinkit kevätsiivoukseen

Kevätaurinko paistaa sisälle ja kaikki paikat näyttävät kaipaavan putsausta ja puunausta. Jos ja kun auringonpaiste innostaa kevätsiivoukseen, muistathan käyttää ympäristömerkittyjä pesuaineita.

Kevään valoisuus saa helposti kaikki paikat näyttämään siltä, että ne kaipaavat putsausta ja puunausta. Jos ja kun innostut kevätsiivouksesta, muistathan käyttää ympäristömerkittyjä pesuaineita.

Joutsenmerkittyjä tuotteita löytyy yleispuhdistukseen, lattianpesuun, saunanpesuun jne. Joutsenmerkitty astianpesuaine sopii mainiosti ikkunanpesuun.

Joutsenmerkittyjen puhdistusaineiden sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän, ja niiden sisältämille kemikaaleille on asetettu tarkat vaatimukset. Terveys otetaan myös huomioon; esimerkiksi hajusteiden ja muiden allergiaa aiheuttavien aineiden pitoisuutta on rajoitettu.

Voit vähentää pesukemikaalien, energian ja veden kulutusta käyttämällä siivouksessa Joutsenmerkittyjä mikrokuituliinoja.

Vaatteet ja auto puhtaaksi

Talvivaatteet on hyvä pestä ja siirtää kevään ja kesän tieltä vaikka kellariin. Joutsenmerkityt pyykinpesuaineet ovat riittoisia, energiatehokkaita ja ne pesevät puhtaaksi matalassa lämpötilassa. Ne sisältävät vähemmän ympäristölle ja terveydelle vaarallisia aineita. Muista annostella pesuainetta ohjeen mukaan!

Moni haluaa pestä kevätkurat pois myös autosta. Auton pesuun ja hoitoon kannattaa käyttää Joutsenmerkittyjä tuotteita, jotta ympäristö kuormittuisi mahdollisimman vähän. Ympäristö kiittää, jos teet tämän muualla kuin kotipihassa, esimerkiksi itsepalvelupesulassa.

Kun kevätsiivous on tehty, palkitse itsesi lepohetkellä ja vaikka kupilla kahvia. Muista valuttaa kahvisi Joutsenmerkityn suodatinpussin läpi!