Kartanogolfin Joutsenmerkitty Ravintola Kesäkartano

Elokuun merkkituote: ravintola Kesäkartano

Joroisissa, kumpuilevassa savolaismaisemassa sijaitseva Ravintola Kesäkartano on Joutsenmerkitty kesäravintola.

Se on Kartanogolfin klubitoiminnan sydän, jonne ilahduttavasti löytävät tiensä muutkin kuin golffarit. Ravintolan toiminta-ajatuksena on tarjota kesäisin maistuvaa ja laadukasta lähiruokaa.

Ravintolassa on ruokailupaikkoja joka säälle. Ulkoterassille mahtuu 50 ruokailijaa, lasiterassille 40, sisälle 45 ja kabinettiin 12. Lasiterassia ja kabinettia on mahdollista varata myös yksityistilaisuuksiin.

Terasseilta aukeavat vihreät näkymät golfväylille. Valoisassa sisätilassa on leppoisa klubitunnelma, kun pelaajat piipahtavat kierroksen välissä kahvilla tai istahtavat syömään ja kertaamaan pelattua kierrosta. Hyväntuulisen golfyhteisön ilmapiirin aistii myös herkuttelemaan tullut ruokailija.

Tarjolla lähiherkkuja

Ravintola Kesäkartano aukesi Golfkentän uuden klubitalon valmistuttua keväällä 2010. Toimintavuosiensa aikana ravintolassa on ruokailun ja viihtymisen lisäksi swingattu mukana Joroisten musiikkipäivien konserteissa.

Kesäkauden aikana ravintolassa ja golfkentällä järjestetään kymmeniä yhteistyötapahtumia yritysten kanssa. Talvisin Kesäkartano uinahtaa pikkujoulujen jälkeen levolle herätäkseen keväällä taas täyteen hulinaan.

Rapsakat Saimaan muikut ja Järvikylän salaatit ovat varsinaisia lähiherkkuja Kesäkartanossa. Lyhin tie tulla mukaan herkutteluun on hypätä viitostieltä Joroisten kirkonkylälle ja sieltä suikata viimeiset viisi kilometriä Kartanogolfin opasteita seuraten parkkipaikalle.

Joutsenmerkitty ravintola täyttää vaatimukset, jotka koskevat muun muassa

  • raaka-aineita
  • astianpesu- ja siivouskemikaaleja
  • muita hankintoja
  • ravintolan veden- ja energiankulutusta
  • jätehuoltoa
  • johtamisjärjestelmää