Ympäristömerkinnän henkilökuntaa vuonna 2019

Avoin työpaikka: Viestinnän avustaja

Ympäristömerkintä Suomi Oy hakee viestinnän opiskelijaa tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakeneille, olemme olleet yhteydessä haastateltaviin!

Ympäristömerkintä hoitaa Suomessa Pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä ja EU-ympäristömerkkiä. Ympäristömerkinnän asiantuntijat osallistuvat kriteerien laadintaan, käsittelevät hakemuksia ja valvovat merkin luvanhaltijoita. Ympäristömerkinnän tehtäviin kuuluu myös viestintä ja markkinointi. Ympäristömerkintä Suomi Oy on valtion kestävän kehityksen yhtiön Motivan tytäryhtiö.

Etsimämme työntekijä on hyvä ja nopea tekstin tuottaja ja sosiaalisen median kanavat ovat hänellä käytössä aktiivisesti. Hän on oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja kiinnostunut ympäristökysymyksistä.

Etsimämme työntekijä osallistuu mm. uutisten ja artikkelien kirjoittamiseen sekä sometuotantoon (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn). Somealustojen tuntemuksen lisäksi WordPressin osaamisesta ja kuvankäsittelytaidoista voi olla hyötyä.

Työtä on tarjolla noin kaksi päivää viikossa. Työajoista voidaan sopia joustavasti.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kampin keskuksen vieressä, osoitteessa Urho Kekkosen katu 4–6. Työtä voi tehdä toimistolla ja etänä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja cv:t tulee lähettää viimeistään 25.9. sähköpostiosoitteeseen minna.kinnari@ecolabel.fi. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Tiedustelut

Minna Kinnari
markkinointi- ja viestintäpäällikkö
044 339 5545
minna.kinnari@ecolabel.fi