Avoin työpaikka: rakentamisen asiantuntija

Joutsenmerkitty rakentaminen kasvaa vauhdikkaasti, ja etsimme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen rakentamisen asiantuntijaa.

Ympäristömerkintä Suomi Oy hallinnoi Suomessa pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä ja EU-ympäristömerkkiä. Merkit voidaan myöntää vain ympäristön kannalta parhaille tuotteille tai palveluille.

Tätä tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja kehittymään ympäristöasioiden vahvaksi osaajaksi. Yhteisenä tavoitteenamme on muuttaa yhteiskuntaamme vähän kerrallaan kestävämpään suuntaan.

Asiantuntijana olet vastuussa rakennusalan hakemusten (asuinrakennukset, päiväkodit, koulut) käsittelystä ja siitä, että hakijan toiminta täyttää Joutsenmerkin ympäristökriteerit. Olet avainasemassa vaikuttamassa siihen, että rakennukset ovat myös käyttäjilleen terveellisiä.

Arvioit esimerkiksi rakennusten energiatehokkuutta ja sisäilman laatua, rakennusmateriaalien koostumuksia sekä tilojen valoisuutta ja meluisuutta asiakkaiden toimittamien dokumenttien pohjalta.

Suurimman osan ajasta työskentelet toimistollamme Kampissa, minkä lisäksi tapaat Joutsenmerkistä kiinnostuneita rakennuttajia ja käyt tarkastuskäynneillä työmailla tai tuotantolaitoksissa. Kun osaamista on karttunut, voit päästä osallistumaan myös uusien Joutsenmerkki-kriteerien pohjoismaiseen kehitystyöhön.

Rakennusalan asiakkaitamme ovat Joutsenmerkkiä hakevat rakennusyritykset ja materiaalitoimittajat, mutta teet yhteistyötä myös julkisten hankkijoiden kanssa.

Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen. Osana Motiva-konsernia panostamme myös henkilöstömme työhyvinvointiin ja työssä viihtymiseen.

Tätä odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi tekniikan, kemian tai ympäristötieteen alalta. Olet kartuttanut työkokemusta esimerkiksi rakennusmateriaalien tuotannosta, hankintatehtävistä, rakennussuunnittelusta tai projektinjohdosta uudis-/korjausrakentamisessa. Ympäristövastuullisuuteen tai laadunvalvontaan liittyvä työkokemus katsotaan myös eduksi.

Työskentelytyyliltäsi olet tarkka, mutta hahmotat hyvin suurempiakin kokonaisuuksia. Kykenet tekemään laadukasta työtä yhdessä sovituista määräajoista tinkimättä. Kommunikoit sujuvasti sekä kollegoiden että asiakkaiden kanssa.

Ajattelet ratkaisukeskeisesti, olet innokas oppimaan ja pyrit luomaan lisäarvoa sekä asiakkaille että työyhteisölle. Tavanomaisen toimisto-IT:n käyttö (MS Office) sujuu sinulta näppärästi.

Joutsenmerkki toimii kaikissa Pohjoismaissa, joten odotamme sinulta työelämän englannin kielen taitoa sekä jonkin verran ruotsin suullista ja kirjallista osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Riikka Holopainen (puh. 040 571 0364) maanantaina 24. helmikuuta klo 9-11 sekä tiistaina 25. helmikuuta klo 9-11 ja lupapäällikkö Sinikka Karppelin (puh. 040 717 8523) torstaina 27. helmikuuta klo 13-15.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 1. maaliskuuta 2020 osoitteessa www.psycon.com/tyopaikat.

Tutustu Joutsenmerkittyyn rakentamiseen

Ympäristömerkintä Suomi Oy on valtionyhtiö Motivan tytäryhtiö. Työskentelemme avarissa toimitiloissamme Kampin keskuksen kupeessa 18 henkilön voimin. Ympäristömerkinnän asiantuntijat osallistuvat kriteerien laadintaan, käsittelevät hakemuksia ja valvovat merkin luvanhaltijoita. Ympäristömerkinnän tehtäviin kuuluvat myös viestintä ja markkinointi.