Avoin työpaikka: Myyntipäällikkö

Haluatko työskennellä ympäristön puolesta suurella sydämellä?

Ympäristömerkintä Suomi Oy hallinnoi Suomessa pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä ja EU-ympäristömerkkiä. Ympäristömerkinnän asiantuntijat osallistuvat kriteerien laadintaan, käsittelevät hakemuksia ja valvovat merkin luvanhaltijoita. Ympäristömerkinnän tehtäviin kuuluu myös myynti, markkinointi ja viestintä. Ympäristömerkintä Suomi Oy on valtionyhtiö Motivan tytäryhtiö, ja työskentelemme avarissa toimitiloissamme Kampin keskuksen kupeessa 15 henkilön voimin.

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tätä tarjoamme

Työhösi kuuluu hankkia uusia asiakkaita ja kasvattaa ympäristömerkkien kysyntää. Edistät ympäristömerkittyjen tuotteiden ja palveluiden määrän kasvamista myös julkisissa hankinnoissa.

Osallistut tarvittaessa pohjoismaiseen yhteistyöhön. Suomi ja englanti ovat hallussasi, pohjoismaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Meillä pääset työskentelemään ja kehittymään huippuasiantuntijoiden kanssa ympäristöasioiden ja vastuullisuuden vahvaksi osaajaksi. Visionamme on olla kestävämmän elämäntavan johtava esikuva. Teemme ympäristön kannalta hyvät valinnat helpoksi ja mahdolliseksi.

Osana Motiva-konsernia panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja työssä viihtymiseen.

Tätä odotamme

Sinulla on vähintään viisi vuotta työkokemusta, johon sisältyy selkeää näyttöä tuloksellisesta myynnistä. Etua on ympäristömerkin asiakastoimialojen ja/tai ympäristövastuun tuntemuksesta sekä kontaktiverkostosta. Sinulla on mielellään kaupallinen koulutus.

Olet tavoitteellinen, pitkäjänteinen ja nopea omaksumaan laajoja kokonaisuuksia. Hallussasi ovat nykyaikaiset digitaalisen myynnin keinot ja välineet. Sinulla on hyvät esiintymis- ja viestintätaidot.

Lähetä hakemus ja cv palkkatoiveen kera viimeistään 24.5. Psyconin sivuilla

Lisätietoja tehtävästä:

  • toimitusjohtaja Riikka Holopainen, p. 040 571 0364. Soittoajat 9.5. klo 10-11, 13.5. klo 13-15 ja 16.5. klo 13-15.